Florin Paraschiv

Executive Director

Florin are experiență în recrutare internațională și în plasarea forței de muncă. A lucrat în Olanda ca și recruiter/coordonator, dar și ca Account Manager, timp de 4 ani. Este pasionat de managementul afacerilor și de antreprenoriat. Valorile morale solide sunt unele dintre cele mai importante caracteristici care îl definesc. A absolvit cursuri de HR și antreprenoriat în România și consideră că: “Viziunea fără acțiune este doar halucinație”.

tel. (+40 )746 148 888

f.paraschiv@fep.ec

Ana Stroiescu

HR Recruiter/ Project manager

Ana are o experiență vastă ca și recruiter-atât în proiecte internaționale, cât și naționale.

Profesionalismul, seriozitatea și ambiția o ajută să se adapteze și sa se  plieze cât mai ușor la nevoile și cerințelor clienților dar și ale candidaților aflați în căutarea unui loc de muncă.

Totodată perseverența, punctualitatea și spiritul analitic îi sunt cei mai buni aliați, aceștia asigurându-i succesul în desăvârșirea procesului de recrutare.

tel. (+40 )741 315 555

a.stroiescu@fep.ec

Diana Alecu

Business Unit Manager/ Legal Advisor

Diana este consultant principal și coordonator de proiect în domeniul afacerilor, management, dreptul societăților comerciale; guvernanță corporativă și sisteme de control, dreptul muncii, legea asigurărilor sociale, tranzacții întreprinderi; managementul resurselor umane; dreptul procedural, gestionarea și susținerea proiectelor de resurse umane.
Aptitudinile și calificările sale sunt: antrenare lideri, elaborare de strategii, dezvoltarea echipei, programe de recrutare, selecție și retenție pentru clienți (metode, programe, tipuri, procese), cu accent pe coaching-ul individual al carierei.

tel. (+40 )756 15 2222

d.alecu@fep.ec

Cristina-Mariana Mocanu

Psychologist/ International Recruiter

Cristina a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București în 2016. De asemenea, anul acesta a absolvit programul de master “Psihologie aplicată în domeniul securității nationale”. Este psiholog atestat în specialitatea Psihologie aplicată în domeniul securității publice și private. Una dintre pasiunile ei o reprezintă domeniul resurselor umane, cu accent pe partea de recrutare și evaluare a personalului. Motto-ul ei? “Fă ceea ce-ți place cu adevărat și nu vei munci nicio zi din viața ta.”

tel. (+40 )748 183 333

c.mocanu@fep.ec